Keskusta Heinolassa

Me haluamme yhdessä rakentaa Heinolaa, jossa jokaisella on otolliset olosuhteet asua, elää, tehdä töitä ja yrittää myös tulevaisuudessa.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja:

Mika Mäentalo
Sepänniementie 3A as1
18100 Heinola
puh: 050 517 0024
mpo69@suomi24.fi

Sihteeri:
Matti Setälä
Puutarhakaari 4
18120 Heinola
puh: 050 569 4930
mattiaatesetala@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:38158 kpl

Heinolan luotava viestintästrategia ja otettava sosiaalinen media käyttöön

VALTUUSTOALOITE 21.1.2013

 

Heinolassa on laadittava viestintästrategia ja luotava selkeyttä kaupungin tiedottamiseen. Varsinkin nykyisin tiedottamisen haasteena on nopeus, joten Heinolan on omalta osalta vastattava 2010-luvun haasteeisiin tiedonvälittämistään niin luottamushenkilöilleen,medialle kuin kuntalaisilleen. Viestintästrategiaa tulee katsoa kokonaisvaltaisesti ja luoda selkeät pelisäännöt tiedottamiseen. Viestintästrategia tulee olla koko kaupungin käytössä, jotta se palvelee mahdollisimman hyvin Heinolaa. Varsinkin viestintästrategiassa on myös muistettava ottaa huomioon hankkeemme, sekä elinkeinotoimi.

Heinolan on myös pohdittava, miten voidaan ottaa käyttöömme kunnassamme sosiaalinen media. Heinolassa mm. kaupungin kirjasto ja perhekeskustoiminta käyttävät jo äärimmäisen hyvin sosiaalista mediaa hyväkseen oman toimintansa tiedottamisessa. Miten kaupunkimme voi tiedottaa ja palvella kuntalaisiaan sosiaalisessa mediassa? Tästä hyvänä esimerkkinä on Kuopion kaupunki, joka käyttää sosiaalisen median kanavia tiedottamaan ja herättämään keskustelua kaupungin toiminnasta, tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Sosiaalinen media tarjoaa suoran yhteyden kaupungin ja kuntalaisen välille. Virallisia hallintoasioita ei kuitenkaan voi panna vireille sosiaalisen median kautta.

Tarja Anttonen

Timo Virtanen

Pekka Kantanen